Anneler için en büyük ‘otizm korosu’ sahnede!

Otizmli bireylerden kurulmuş dünyanın en büyük orkestra ve korosu olan İzmir Otizm Orkestrası ve Korosu (İZOT), “Uluslararası Engelliler Günü” kapsamında Karşıyaka’da sahne alacak. İZOT, en güzel şarkılar; sonsuz sevgi ve özveriyle çocuklarını hayata bağlayan ve onlara engel tanımamayı öğreten “Fedâkar Anneler” için söylenecek.

02 Aralık 2019 Pazartesi 12:19
Anneler için en büyük ‘otizm korosu’ sahnede!

Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek İzmir Otizm Orkestrası ve Korosu (İZOT) konseri, 6 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da başlayacak. Şef Dr. Orçun Berrakçay’ın yöneteceği konserde ayrıca, otizmli Moris Karmona 15 yıl önce kaybettiği annesi anısına şiir okuyacak. Engelsiz bir yaşam için farkındalık yaratmayı da amaçlayan etkinlik, halka açık ve ücretiz olacak. 

“DAİMA YANLARINDAYIZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Dünyada 40 kişiden oluşan tek otizm orkestrası ve korosu olan İZOT’un bu anlamlı konserine ev sahipliği yapmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. İZOT bu kez, koşulsuz sevgi, bağlılık ve emekle engelleri aşılır kılan fedâkar annelerimiz için sahnede olacak. Biz de her zaman olduğu gibi bu özel gecede de yanlarında olacağız, herkesi bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 02.12.2019 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15