Ara Tatil Bitti! Meclis Mesaiye Başlıyor!

Meclis mesaisine yargı reformu paketi, güvenlik soruşturması düzenlemesi ve RTÜK Üst Kurulu üye seçimi olmak üzere üç seçim ile başlayacak.

13 Ocak 2020 Pazartesi 10:55
Ara Tatil Bitti! Meclis Mesaiye Başlıyor!

Libya'ya asker gönderilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresinin kabul edilmesinin ardından 2 Ocak Perşembe gününden itibaren çalışmalarına iki hafta ara veren TBMM Genel Kurulunda, bu hafta 14 Ocak Salı günü açılıyor. 

Türkiye ile çeşitli ülkeler arasında imzalanan uluslararası anlaşmaların onaylanmasına ilişkin kanun teklifleri görüşülecek.

Meclis bu iki haftalık aradan sonra çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Meclis'in gündeminde ise yargı reformu paketi, güvenlik soruşturması düzenlemesi ve RTÜK Üst Kurulu üye seçimi olacak. Diğer taraftan partilerin kongre süreci ise hız kesmeden devam ediyor.

Son Güncelleme: 13.01.2020 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15