Ateş Ünal Erzen hayatını kaybetti

Eski Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen hayatını kaybetti. Kızı Meltem Ünal Erzen, “Hayatını Devletine ve milletine hizmetle geçirmiş bilge ve centilmen bir insan, muhteşem bir babaydı” ifadelerini kullandı.

22 Kasım 2023 Çarşamba 19:53
Ateş Ünal Erzen hayatını kaybetti

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir tedavi gören Ateş Ünal Erzen'in bugün yaşam savaşını kaybettiği öğrenildi.

Kızı Meltem Ünal Erzen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Akıl hocamı, ışığımı kaybettim. Hayatını Devletine ve milletine hizmetle geçirmiş bilge ve centilmen bir insan, muhteşem bir babaydı. Cenazesi Cuma günü Teşvikiye Cami'nden öğle namazına müteakip kaldırılacak, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecektir” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaşarak, “Geçmiş dönem Bakırköy Belediyesi Başkanımız Ateş Ünal Erzen’i kaybettiğimizin haberini üzüntüyle aldım. Kendisine Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına sabırlar dilerim. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.11.2023 19:54
Anahtar Kelimeler:
Ateş Ünal Erzen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.