Aylin Sözer'in Cinayet Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Eğitim Fakültesi'nde Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı olarak görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Aylin Sözer'i, Maltepe'deki evinde öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi.

30 Aralık 2020 Çarşamba 13:30
Aylin Sözer'in Cinayet Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

Bağlarbaşı Mahallesi Karanfil Sokağı Barış Apartmanı'nda boğazı kesilerek öldürülen ve cesedi yakılmaya çalışılan Aylin Sözer'in (48) cinayet zanlısı Kemal A'nın (32), emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Gayrettepe'deki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarılan zanlı, güvenlik önlemleri altında Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

CİNAYET ZANLISININ GÖRÜNTÜLERİ GÜVENLİK KAMERASINDA 

Bağlarbaşı Mahallesi Karanfil Sokağı'nı ve cinayetin işlendiği dairenin bulunduğu Barış Apartmanı'nın içerisini gösteren görüntülerde, cinayet zanlısı Kemal A'nın binaya olay günü saat 08.48'de geldiği ve yüzünü kapatmaya çalıştığı görülüyor.

Bir kadının rehin alınarak evde yangın çıkarıldığı ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edilmiş, ekiplerin çalışması sonucu yangın söndürülmüş, dairedeki Aylin Sözer'in öldüğü belirlenmişti.

Evde bulunan Kemal A. gözaltına alınırken, Sözer'in boğazı kesilerek öldürüldükten sonra cenazesinin yakılmaya çalışıldığı, alevlerin de eve sirayet ettiği anlaşılmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15