Barış Yarkadaş: Gergerlioğlu abdest alırken gözaltına alındı; bu böyle gitmez!

CHP'li Barış Yarkadaş, milletvekilliği düşürülen ve Anayasa Mahkemesi kararı gelinceye kadar TBMM'de Adalet Nöbeti'ni sürdüreceğini açıklayan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun abdest alırken gözaltına alındığını söyledi.

21 Mart 2021 Pazar 09:40
Barış Yarkadaş: Gergerlioğlu abdest alırken gözaltına alındı; bu böyle gitmez!

CHP'li Barış Yarkadaş, milletvekilliği düşürülen ve Anayasa Mahkemesi kararı gelinceye kadar TBMM'de Adalet Nöbeti'ni sürdüreceğini açıklayan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun abdest alırken gözaltına alındığını söyledi. 

Twitter hesabından paylaşım yapan Yarkadaş "HDP'li Ö. Faruk Gergerlioğlu, Nevruz Bayramı sabahı, Meclis'te abdest alırken gözaltına alındı. AKP, Bahçeli'nin talimatlarını sektirmeden uyguluyor. Meclis koridorlarına polisi yığan AKP, bir gün daha iktidarda kalabilmek adına Türkiye'nin geleceğini yok ediyor. Bu böyle gitmez!‬" dedi. 

Son Güncelleme: 21.03.2021 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15