Belediyeden satılık helikopter!

Mersin Büyükşehir Belediye Baykanı Vahap Seçer, bir önceki başkan döneminde alınan helikopteri önce hava taksi olarak kiralamak istedi. Ancak talep olmayınca satışa çıkardı.

21 Ekim 2019 Pazartesi 16:06
Belediyeden satılık helikopter!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, dönemin başkanı İYİ Partili Burhanettin Kocamaz’ın talimatıyla 2018 yılında bakım ve pist masrafları dahil 16 milyon 472 bin liraya çift motorlu helikopter aldı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı koltuğu devir alan  CHP'li Vahap Seçer, tasarruf tedbirleri kapsamında helikopterin kiraya verilmesine karar verdi.

Temmuz 2019'da Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait helikopterin, artık Hava Taksi hizmeti de vereceği duyuruldu.

Saatlik kiralama ücreti 9 bin lira olan hava taksiye beklenen ilginin gelmemesi üzerine, belediye helikopteri satmaya karar verdi.

Muhammen bedeli 17 milyon 515 bin 783 lira + KDV olarak belirlenen helikopter için 6 Kasım 2019'da Mersin Büyükşehir Belediyesi Taş Bina Toplantı Salonu'nda ihale düzenlenecek.

Helikopter ihale gününden 10  iş günü önce mesai saatleri içerisinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Heliportu'nda görülebilecek.

(sözcü)

Son Güncelleme: 21.10.2019 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15