Boğaziçi Üniversitesi ile İlgili Manipülasyon İfşa Oldu

Boğaziçi Üniversitesi'ne AK Partili bir ismin atanmasıyla başlayan eylemler manipüle edilmeye çalışılıyor. Sosyal medyada Boğaziçi Üniversitesi'nde oğlunun okuduğunu ifade eden bir kadının hiç erkek çocuğunun olmadığı ortaya çıktı.

08 Ocak 2021 Cuma 16:20
Boğaziçi Üniversitesi ile İlgili Manipülasyon İfşa Oldu

aykiri.com.tr'den Berat Temiz'in haberine göre; 

Boğaziçi Üniversitesi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanan partili rektörle ilgili tartışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Atanan Rektör Melih Bulu, öğrencilerle iletişim kurmaya ve basına demeçler vermeye devam ederken, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine yönelik karalama kampanyalarına da her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

Sosyal medyada Boğaziçi Üniversitesi'nde oğlunun okuduğunu ve Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinin oğlunu kışkırttığını belirten bir kadının oğlu olmadığı ortaya çıktı.

Mehmet Çek isimli AK Parti'ye yakın bir hesaptan önce şu tweet atıldı:

Bu tweete Yazgül Önen isimli bir kadından şöyle bir yanıt geldi:

Oğlunun Boğaziçi Üniversitesi'nde okuduğunu ifade eden Yazgül Önen'in AK Parti üyesi olduğu ortaya çıkarken, partiyedeki özgeçmişinde 5 kızının olduğu ve oğlunun olmadığı ortaya çıktı.

(Kaynak:aykırı.com.tr)

Son Güncelleme: 08.01.2021 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15