Canlı Yayında ''kötü kayarım'' kavgası

CNN Türk canlı yayınında Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında Gazeteci Necdet Saraç ve Metin Özkan arasında gergin anlar yaşandı.

31 Ocak 2020 Cuma 13:21
Canlı Yayında ''kötü kayarım'' kavgası

CNN Türk canlı yayınında Hande Fırat’ın sunduğu Gece Görüşü programında Gazeteci Necdet Saraç ve bir dönem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmalığını yapan Gazeteci Metin Özkan arasında gergin anlar yaşandı. Özkan’ın ''Kötü kayarım bak, kaymayı en iyi ben bilirim'' sözleri sonrası programdakiler ve moderatör Hande Fırat şoke oldu. Fırat, şaşkınlığını attıktan sonra “Bağırmayın Allah aşkına ya! Sağlıklı insanı buradan deli çıkarırsınız. İlk kez hani konuklar terk ediyorlar ya bir bakacaksınız moderatör kalkıp çıkmış.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Deprem vergilerinin nerelere harcandığı konusundaki tartışmalar sırasında Necdet Saraç'ın ''Cumhurbaşkanı en yetkili isim değil mi?, O zaman neden Ekrem İmamoğlu'na randevu vermiyor?'' demesi üzerine ''Necdet Bey sen o konuyu oraya getirirsen ben kayağa getiririm. Kötü kayarım bak. O kayak işlerini en iyi bilen benim.'' sözleri sonrasında gergin anlar yaşadı. Moderatör Hande Fırat’ın şoke olduğu anlarda, Necdet Saraç Metin Özkan’ı sert şekilde uyararak canlı yayında olduğunu hatırlattı. Ardından da  Özkan’a  ''Saygısızın önde gidenisin bak. Biz meydan okuyana meydan okumasını biliriz.'' şeklinde yanıt verdi.

Yaşananlar, sosyal medyanında gündemine düştü. ''Arşiv unutmaz'' diyen sosyal medya kullanıcıları, hem Metin Özkan'ın eskiden eleştirdiği ama şimdi savunduğu AKP ile ilgili attığı eski paylaşımlarını hem de Sümeyye Erdoğan'ın nikahlandığı gün 8 askerin şehit olması olayını hatırlattı. 

İŞTE O PAYLAŞIMLAR;

Son Güncelleme: 31.01.2020 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15