CHP Genel Başkanı Özgür Özel gençlerle Anıtkabir'e yürüyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlerle birlikte Kızılay'dan Anıtkabir'e yürüyor. Yürüyüşe binlerce gencin yanı sıra CHP milletvekilleri ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılıyor.

19 Mayıs 2024 Pazar 11:22
CHP Genel Başkanı Özgür Özel gençlerle Anıtkabir'e yürüyor

ANKARA - CHP Genel Başkanı Özgür Özel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla "Büyük Gençlik Yürüyüşü'ne katılıyor. Kızılay Güvenpark'tan başlayan yürüyüş Anıtkabir'de sona erecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla başkentte binlerce kişi, Büyük Gençlik Yürüyüşü'nde bir araya geldi. Kızılay Güvenpark'ta başlayan yürüyüşe Gençlik Caddesi'nde CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Büyük Gençlik Yürüyüşü'nde CHP milletvekilleri ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yer alıyor. Özgür Özel, Büyük Gençlik Yürüyüşü'nün ardından açıklama yapacak. 

Türk bayrakları ve marşlar söyleyerek yürüyen kortejin izlediği güzergahında güvenlik önlemleri alındı. 

Son Güncelleme: 19.05.2024 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.