CHP'li Öztrak, acı tabloyu gözler önüne serdi: Tek bir haftada yakılan en yüksek döviz rezervi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Merkez Bankası'nın net döviz rezervlerine ilişkin bir grafiğe yer verdi. Öztrak, paylaşımında '20 Mayıs’tan bu yana, tek bir haftada yakılan en yüksek döviz rezervi. SWAP hariç net rezervler -55,4 milyar dolar ile 21 Ocak haftasından bu yana en düşük seviyesinde' ifadelerini kullandı.

29 Eylül 2022 Perşembe 22:19
CHP'li Öztrak, acı tabloyu gözler önüne serdi: Tek bir haftada yakılan en yüksek döviz rezervi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, sosyal medya hesabından 1 Ocak 2021 tarihinden 23 Eylül 2022 tarihleri arasında Merkez Bankası'nın net döviz rezervlerinin gösterildiği bir grafik paylaşarak, son bir haftada 2,5 milyar dolar döviz rezervinin yakıldığını belirtti.

'SON BİR HAFTADA 2,5 MİLYAR DOLAR DÖVİZ REZERVİ YAKMIŞ'

Öztrak paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Nebati Bakan ‘Epistemolojik kopuş', ‘Nöro ekonomi' derken son bir haftada 2,5 milyar dolar döviz rezervi yakmış.

20 Mayıs’tan bu yana, tek bir haftada yakılan en yüksek döviz rezervi. SWAP hariç net rezervler -55,4 milyar dolar ile 21 Ocak haftasından bu yana en düşük seviyesinde.

Son Güncelleme: 29.09.2022 22:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15