Daha önce AKP-FETÖ birlikteliğini savunan Emre Cemil Ayvalı'dan yüreği Türkiye için atan gençlere: "Batının ezik köleleri"

AKP MKYK üyesi Emre Cemil Ayvalı, "Siz isteyin, biz döneriz" kampanyası başlatan gençler için "Batının ezik köleleri" ifadelerini kullandı.

10 Mayıs 2023 Çarşamba 11:09
Daha önce AKP-FETÖ birlikteliğini savunan Emre Cemil Ayvalı'dan yüreği Türkiye için atan gençlere: "Batının ezik köleleri"

Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan öğrenciler, hayallerindeki ortamın sağlanması halinde ülkeye geri döneceklerini vurgulayan "Siz isteyin, biz döneriz" hareketini başlattı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da gençlere, "Gelin evlatlarım, dönün gençler. Bu ülkenin size ihtiyacı var. Sizin hayalleriniz benim hedefimdir" diye seslendi.

Daha önce "FETÖ'yle AKP kol kola girdiyse farklı darbecileri tasfiye etmek için" açıklamasından ötürü görevinden alınan AKP'li Ayvalı ise söz konusu videoyu alıntılayarak "Batının ezik köleleri" ifadelerini kullandı.

AKP-FETÖ BİRLİKTELİĞİNİ SAVUNMUŞTU

Emre Cemil Ayvalı, daha önce AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken bir televizyon programında, AKP'nin FETÖ ile kol kola yürüdüğünü itiraf etmesiyle gündeme gelmişti.  

yvalı, katıldığı televizyon programındaki konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben sanki kendi kadrolarımla geldim de çok mücadele etme gücüm vardı, muktedirdim de böyle bir fanteziye mi girdim? Hayır. Bir tarafta, çok açık söylüyorum, darbeci Kemalist gelenek vardı, bir tarafta FETÖ vardı ve bunları birbirine kırdırmak suretiyle yol almak mecburiyetinde kaldım 2010'a kadar. Mesele bu. Ve bu bir vesayetle mücadeleydi."

Son Güncelleme: 10.05.2023 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15