Didim Belediye Başkanını Tecavüzle Suçlayan Kadının Avukatı ile İlgili Dikkat Çeken 'Tesadüf'

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın, kendisine tecavüz ettiğini ileri süren kadın, avukatıyla birlikte geldiği Didim Adliyesi’nde suç duyurusunda bulundu.Tecavüze uğradığını ileri süren kadının başörtüsü ve siyah gözlükle kendini tanınmayacak şekilde kamufle ettiği gözlendi.

14 Eylül 2020 Pazartesi 16:01
Didim Belediye Başkanını Tecavüzle Suçlayan Kadının Avukatı ile İlgili Dikkat Çeken 'Tesadüf'

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın, kendisine tecavüz ettiğini ileri süren kadın, avukatıyla birlikte geldiği Didim Adliyesi’nde suç duyurusunda bulundu.

15 DEFA MÜHÜRLENEN BİNANIN SAHİPLERİNİN DE AVUKATI

BirGün'ün haberine göre; Didim’de ikiz kuleler olarak bilinen ve belediye tarafından 15 defa mühürlenen binanın sahiplerinin de avukatı olan tecavüze uğrayan kadının avukatı Murat Sultansu, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, başkan yardımcısı, meclis üyesi ve bir kişi olmak üzere 4 kişi hakkında suç duyurusunda bulundukları ve dosyayla ilgili gizlilik kararı aldırdıklarını açıkladı.

Sabah saatlerinde Didim Adliyesine gelen kadına avukatı Murat Sultansu eşlik etti. Savcılığa suç duyurusunun ardından adliye önünde bekleyen basın mensuplarının karşısına çıkan kadın ile avukatı açıklamalarda bulundu. Tecavüze uğradığını ileri süren kadın ise kendisini kamufle ederek, basına konuşmadı.

Suç duyurusuyla ilgili olarak Av. Murat Sultansu basın mensuplarının sorunlarını yanıtladı. Sultansu, “Suç duyurusunda bulunduk. Ayrıntıları anlatmamız imkansız içeriği çok vahim iddialar, vekilin iddiaları çok vahim. Biraz da sıkıntılı bir durum var. Gizlilik kararı talep ettik müvekkilin kimliğinin açıklanmaması tarafından. Bu talebimiz kabul edildi, Cumhuriyet savcısı tarafından. Dosyada gizlilik kararı alındı ve ifademizi verdik. Ayrıntılı şekilde açıklamamızı yaptık. Müvekkilimin sesi belli olmaması bakımından kendi ailesi var, yaşadığı çevre var onların deşifre olmaması gerekiyor. Bu nedenle konuşmak istemiyor" dedi.

"RANT ÇETELERİNİN KUMPASI"

Tecavüz suçlamasının ilçedeki rant çetelerinin komplosu olduğunu savunan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

“2 dönemdir belediye başkanlığı yapıyorum. Burada bir kumpas çetesi var. Didim’i sömürmeye çalışan bir rant çetesi… Bunlar kendi medyalarına uydurma haberleri verip kamuoyu çıkartmaya çalışıyor. Biz burada usulsüz hiçbir şeye izin vermiyoruz. Bunların da bize saldırmasını nedeni bu. Didim’deki rant çetesinin Didim’i sömürmesine izin vermediğim için bize karşı saldırıya geçtiler. Buna izin vermeyeceğim. İddia ettikleri gibi ortada bir mağdur yoktur. Bir takım düzmece oyunlarla kamuoyunu kendilerine alet etmeye çalışıyorlar. Yandaş medyada yargısız infaz yapıyorlar. Buradan bu olayı kınıyorum. Görevimizin tüm ekip olarak başındayız. Onurlar, gururla, halkımızdan aldığımız güvenle devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın hakları için mücadele edeceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15