Erdoğan'dan Çiller hamlesi!

Erdoğan'ın Çiller hamlesinin altında "2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri" olduğu belirtiliyor

04 Eylül 2019 Çarşamba 09:12
Erdoğan'dan Çiller hamlesi!

AKP, eski bakan Ali Babacan ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeni parti kurma çalışmaları kapsamında partiye muhalefet eden isimlerin ihraçlarıyla tartışmaların göbeğinde yer alırken, kulislerde Cumhurbaşkanı ve partinin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Cumhur İttifakı’nı genişletmek” amacıyla eski Başbakan Tansu Çiller ile bir araya geldiği konuşuluyor.

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun kulis haberine göre Çiller, Erdoğan'ın "merkez sağ seçmenin Cumhur İttifakı bünyesinde birleşmesi gerektiği" görüşüne sıcak bakıyor. İyi Parti’nin 31 Mart yerel seçimlerinden sonra rotasını 2023’e çevirdiği ve “merkez sağ hamlesi yapmak istediği” anımsatılan kulislerde, Erdoğan’ın “Millet İttifakı’nın bu hamlesine karşı Çiller kartını açabileceği” konuşuluyor.

Son Güncelleme: 04.09.2019 09:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15