Esra Erol'un Programı, RTÜK'e En Çok Şikayet Edilen Program Oldu

RTÜK, ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programında 6 aylık bir bebeğin biyolojik babasının belirlendiğini ve yargının yapabileceği bu işlemin ticari bir meta gibi sunulduğunu belirleyerek yüzde 2 idari para cezası vermişti. RTÜK üyesi Taşçı konuya ilişkin, “RTÜK’ün alt sınırdan ceza verdiği dün bile izleyicinin % 57’sinin başvurusuyla yine 1. olarak kayda geçti” dedi.

01 Ekim 2020 Perşembe 15:26
Esra Erol'un Programı, RTÜK'e En Çok Şikayet Edilen Program Oldu

CHP’nin RTÜK Üyesi İlhan Taşçı cezanın ardından yaptığı açıklamada “Aynı yayın farklı bir kanalda olsaydı kapatılırdı” demişti. Taşçı bugün yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Çocuğunun komşusundan olduğunu öğrenince sevinç gösterisi yapan kadının katıldığı Esra Erol’un programı, hafta sonu RTÜK’e şikayet edilen programlarda % 82 ile 1. oldu. RTÜK’ün alt sınırdan ceza verdiği dün bile izleyicinin % 57’sinin başvurusuyla yine 1. olarak kayda geçti”.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.