Fahrettin Altun'a ''Boğazınıza Dizilsin Yoksulun Hakkı'' dedi, Şimdi Yargılanıyor...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a “Ohhhh yiyin bakalım boğazınıza dizilsin milyonlarca yoksul insanın hakkı” dediği için “kamu görevlisine hakaret” iddiasıyla dava açılan Avukat Neslihan Ceylan yarın hakim karşısına çıkacak.

12 Nisan 2021 Pazartesi 13:46
Fahrettin Altun'a ''Boğazınıza Dizilsin Yoksulun Hakkı'' dedi, Şimdi Yargılanıyor...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in “Fahrettin Altun’un evine dört maaş giriyor” ifadesinin yer aldığı haberi paylaşarak, “Ohhhh yiyin bakalım boğazınıza dizilsin milyonlarca yoksul insanın hakkı” diye yazan Avukat Neslihan Ceylan, yarın Ankara 45. Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Ankara Cumhuriyet Savcısı Mahmut Kaan Yüksel’in hazırladığı iddianamede Ceylan’ın Altun’a yönelik sözleri  “rencide edici ve küçük düşürücü hakaretamiz bir paylaşım” olarak değerlendirildi.

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Müşavirliğinin suç duyurusu sonucu hazırlanan iddianamede, Ceylan’ın savunması da yer aldı. Ceylan, savunmasında, Altun’u televizyondan tanıdığını, kişisel husumeti olmadığını, yorumu kendisinin yazıp paylaştığını ancak hakaret kastının bulunmadığını, eleştiri amacı ile yazdığını söyledi.

Son Güncelleme: 12.04.2021 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15