Galatasaray 3 golle kazandı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının ortaklarından olan Galatasaray, Kopenhag maçı öncesi ağırladığı Adana Demirspor karşısında istediği skoru almayı başardı.

08 Aralık 2023 Cuma 22:33
Galatasaray 3 golle kazandı

Galatasaray, Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etti ve Kopenhag maçı öncesi ligde haftayı kayıpsız kapattı.

Şampiyonluk yarışındaki rakibi Fenerbahçe'nin, deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacağı haftada Adana Demirspor'u konuk eden Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun yıldızlaştığı maçı kazandı.

1 gol-1 asistle geceye damga vuran Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Kopenhag maçı öncesi takımını sırtladı. Teknik direktör Patrick Kluivert ile yollarını ayırdıktan sonraki ilk maçta Galatasaray'a konuk olan Adana ekibi, 45+4'te Niang ile bulduğu penaltı golüne rağmen, beraberlik fırsatlarını değerlendiremedi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Son Güncelleme: 08.12.2023 22:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.