Gazeteci Hıncal Uluç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren gazeteci Hıncal Uluç, bugün çalıştığı Sabah gazetesinin önünde ve Zincirlikuyu Mezarlığı’nda düzenlenen törenlerin ardından toprağa verildi.

22 Kasım 2022 Salı 15:56
Gazeteci Hıncal Uluç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede, 20 Kasım gecesi saat 23.00 sularında hayatını kaybeden Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç için bu sabah gazete binası önünde tören düzenlendi.

AĞABEYİ ÖCAL ULUÇ: SADECE KARDEŞİM DEĞİL, MESLEKTAŞIM, SIRDAŞIMDI

Törende konuşan Hıncal Uluç’un meslektaşı ve ağabeyi Öcal Uluç, “Hıncal Uluç'un ağabeyiyim, 83 senedir onunla beraber yaşıyorum. O benim sadece kardeşim değildi. O benim meslektaşım, sırdaşımdı, dostumdu. Onun için böyle bir konuşmayı yapmak, hayatımda yaptığım en zor işlerden biri. Biraz sonra da onu toprağa vereceğiz. Onun asıl özelliğini sizlere söylemek isterim: O ölüme koşan değil, yaşayan ve yaşatan bir insandı. Neden başka gazetelere gitmedi, hep derdi ki ‘Taş yerinde ağırdır’. Allah onu en iyi yerde muhafaza edecektir. Bizler gittiğimizde onunla buluşacağız” dedi.

ZİNCİRLİKUYU MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ

Hıncal Uluç, Turkuvaz Medya merkezi önündeki törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü. Burada düzenlenen törene, ailesi, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AKP Kahramanmaraş Milletvekili ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de katıldı.

Hıncal Uluç, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Anahtar Kelimeler:
Hıncal UluçCenaze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15