Gebze'de, ABD firmasına ait fabrikada 7 işçi rehin alındı

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ve İsrail'e destekle suçlanan ABD firması Procter and Gamble (P&G) fabrikasınının ana binasını, fabrikanın tel örgülerinden atlayarak basan kimliği bilinmeyen bir kişi, 5'i taşeron, biri Lastik İş Sendikası, birisi kağıt sendikasına üyesi olmak üzere toplamda 7 işçiyi rehin aldı.

02 Şubat 2024 Cuma 09:06
Gebze'de, ABD firmasına ait fabrikada 7 işçi rehin alındı

Kocaeli’de Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde ABD’li Procter and Gamble (P&G) şirketine ait fabrikaya giren bir kişi, 7 işçiyi rehin aldı.

Gebze’de bugün saat 15.00 sıralarında kimliği belirsiz bir kişinin, tel örgülerden atlayıp fabrikanın ana binasına girdiği, yedi işçiyi rehin aldığı iddia edildi. İşçileri rehin alan kişinin, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto ettiği ileri sürüldü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, konuya ilişkin bir açıklama yapmazken, Lastik-İş Sendikası Gebze Şube Başkanlığı'ndan da bilgi alınamadı.

Son Güncelleme: 02.02.2024 09:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.