Gelecek Partisi Kanal İstanbul Raporunu Açıkladı!

Gelecek Partisi Kanal İstanbul raporunu açıkladı. Gelecek Partisi Politika İzleme Kurulu (PİK) Koordinatörü Feridun Bilgin yaptığı açıklamada, "Basındaki arkadaşlar geçmiş bazı konuşmaları gündeme getirerek, bir fikir değiştirme gibi gösterme gayretleri var" dedi.

03 Ocak 2020 Cuma 12:23
Gelecek Partisi Kanal İstanbul Raporunu Açıkladı!

Gelecek Partisi Kanal İstanbul raporunu açıkladı. Gelecek Partisi Politika İzleme Kurulu (PİK) Koordinatörü Feridun Bilgin yaptığı açıklamada, "Basındaki arkadaşlar geçmiş bazı konuşmları gündeme getirerek, bir fikir değiştirme gibi gösterme gayretleri var. Yeni göreve başlamış bir başbakanın detayına hiçbir şekilde hakim olmadığı kendisinden önceki hükümet tarafından başlatılmış projeye elinde hiçbir veri olmaksızın karşı çıkması beklenemez. Bilakis de sahiplenmesi lazımdır ama sayın başbakanın da verdiği talimatlar doğrultusunda çalışmalar başlayınca projenin detayları yavaş yavaş ortaya çıktı" dedi. 

Son Güncelleme: 03.01.2020 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15