Gökçek'in Ankapark'ı Batıyor!

Avrupa'nın en büyük tema parkı olarak lanse edilen ve Atatürk Orman Çiftliği üzerine kurulan Ankapark'ta elektrikler kesildi.

04 Aralık 2019 Çarşamba 13:24
Gökçek'in Ankapark'ı Batıyor!

Yapım aşamasında, Atatürk Orman Çifliği arazisine kurulması nedeniyle pek çok itiraz yapılan, tartışmalara neden olan Ankapark'ın batmakta olduğu iddia ediliyor.

Mansur Yavaş, batmakta olduğunu duyurduğu Ankapark'ın büyükşehir belediyesine maliyetinin 750 milyon dolar olduğu açıklamış ve "Bu para, belediyenin ailelere yaptığı yardımı 30 yıl boyunca karşılardı" demişti. 

Yüksek maliyetiyle tartışmaların odağı olan Ankapark'ta şimdi de elektriklerin kesildiği öğrenildi. Büyük beklentilerle açılan ve yılda 5 milyon turistin ziyaret edeceği hedeflenen Ankapark'a ilgi olmadı ve 2 buçuk milyon liralık elektrik borcu yüzünden elektrik kesintisi yaşandığı, çalışanların da evlerine gönderildiği bilgisine ulaşıldı. 

(Kaynak: Habertürk / Olcay Aydilek)

Son Güncelleme: 06.12.2019 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15