Habertürk'ten ayrılan Fatih Altaylı: “Bir şeye kızdım, ayrılacağım” diyecek kadar salak değilim

Gazeteci Fatih Altaylı, Habertürk'ten ayrılmasının ardından ilk kez konuştu. Fatih Altaylı, seçim gecesi ekrana çıkarılmadığını doğrularken ayrılığının salt bu nedenden kaynaklanmadığını ifade etti. Altaylı, Teke Tek sevenlere de müjdeyi verdi: "Dijital platformda devam edecek."

17 Mayıs 2023 Çarşamba 14:30
Habertürk'ten ayrılan Fatih Altaylı: “Bir şeye kızdım, ayrılacağım” diyecek kadar salak değilim

Habertürk ile ismi özdeşleşen Fatih Altaylı, seçim gecesi ekrana çıkarılmadığını doğruladı. Ciner Grubu’na ait olan yayından ayrılma gerekçesinin sadece bu olmadığını ifade eden Altaylı, “Bir şeye kızdım ayrılacağım diyecek kadar salak değilim” dedi.

Odatv’den Uğur Can Biçer’e konuşan Altaylı, “14 Mayıs’ta yani seçim gecesinde ekrana çıkarılmadığım doğrudur. Onun dışındaki bütün gelişmeleri köşemde yazdım” dedi.

Altaylı, “Habertürk’ten ayrılmanızda seçim gecesi ekrana çıkarılmamanızın etkisi oldu mu?” şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi:

"Hayır. Ekran meraklısı değilim. Beni çıkarmadılar diye ayrılacak değilim. Bir günlük bir şey değildir, ayrılma süreçleri. Bir şeye kızdım ayrılacağım diyecek kadar salak değilim.

Köşemde yazdığımın dışında bir şey söz konusu değil. Seçim programına kanala davet edilmediğim doğrudur. Ama ayrılmamın o davet edilmemekle bir ilgisi yoktur. Daha uzun bir süreçtir."

Altaylı, Habertürk’te uzun yıllardır sürdürdüğü Teke Tek Bilim ve Bire Bir’i isimli programlarını dijital bir platformda devam ettireceğini söyledi.

Son Güncelleme: 17.05.2023 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.