Hrant Dink davasında 4 sanık daha dinlendi, duruşmaya 22 Ocak'ta devam edilecek

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin kamu görevlilerinin yargılandığı 76 sanıklı davada, esas hakkındaki mütalaaya karşı savunmaların alınmasına devam ediliyor. İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada 4 sanık savunmasını yaptı. Duruşmaya 22 Ocak Cuma günü devam edilecek.

20 Ocak 2021 Çarşamba 17:24
Hrant Dink davasında 4 sanık daha dinlendi, duruşmaya 22 Ocak'ta devam edilecek

Sendikalaştıkları için Kod 29’la işten atılan PTT işçileri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Eylemlerinin 30’uncu gününde olan işçiler 1 Şubat’a kadar hükümet yetkililerinden görüşme taleplerine yanıt gelmezse Ankara’ya yürüyeceklerini duyurdu. Haber-Sen ise PTT emekçilerinin sendikal, sosyal ve mali haklarının, Uluslararası Çalışma Örgütünün ve evrensel hukukunun normlarına göre eşitlenerek yeniden düzenlenmesini istedi.

Zorlu pandemi döneminin ağır yükünü sırtlayan emekçiler arasında yer alan postacı ve kargocular işten çıkarılma şoku yaşadı. PTT'de taşeron olarak çalışan çok sayıda işçi, bağımsız PTT – SEN ve PTT – KARGO – SEN'e üye olduktan sonra işten atıldı. Bunun üzerine işçiler PTT'nin İstanbul ve İzmir Baş Müdürlükleri önünde

Son Güncelleme: 20.01.2021 17:35
Anahtar Kelimeler:
Hrant DinkAgos Gazetesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.