İçişleri Bakanı Soylu, deprem bölgesinde incelemelerini sürdürüyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan deprem bölgesinde incelemelerini sürdürüyor. Soylu, afet bölgesinde bekleyen vatandaşlara yönelerek "Çalışmalar devam ediyor, sabırla bekleyeceğiz, sessiz olacağız. Oradaki enkazın altındakilerin kurtarılmasına sessiz kalarak yardımcı olacağız" dedi.

25 Ocak 2020 Cumartesi 11:10
İçişleri Bakanı Soylu, deprem bölgesinde incelemelerini sürdürüyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan deprem bölgesinde incelemelerini sürdürüyor. Soylu, afet bölgesinde bekleyen vatandaşlara yönelerek "Çalışmalar devam ediyor, sabırla bekleyeceğiz, sessiz olacağız. Oradaki enkazın altındakilerin kurtarılmasına sessiz kalarak yardımcı olacağız" dedi. 

 Soylu,"Tüm kamu kuruluşlarımızın gayreti ve koordiansyonuyla deprem olur olmaz bizim daha önce belirilediğimiz Türkiye Afet planımızı gerçekleştirdik. Elazığ'da 18 Malatya'da 4 kişi hayatını kaybetti. Özellikle deprem olduğun andan itibaren 2 İHA  ve ardından 4 İHA depremin olduğu bölgelerde araştırma yaptılar. 39 Kişi göçük altından sağ olarak çıakrıldı. Doğanyol'da göçük altında kimse kalmadı. Merkez üssü Sivrice,'de durum kendini muhafaza etmektedir" dedi. 

Son Güncelleme: 25.01.2020 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15