İmamoğlu'ndan AKP'li Tevfik Göksu'ya 'trafik' yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun İsmail Küçükkaya'nın yayınına geç kalınca sorunu İstanbul'da 6 aydır trafik sorunu oluştu, 25 yıldır yoktu "yorumuna yanıt verdi.

06 Aralık 2019 Cuma 15:31
İmamoğlu'ndan AKP'li Tevfik Göksu'ya 'trafik' yanıtı!

 İmamoğlu, "Herhalde espri yapmak istedi. Ama çimde biraz fazla yürüdü herhalde. Çıplak ayakla becerememiş espriyi. Neyse. Halk anlamıştır ne demek istediğini. Benim ona cevap vermeme gerek yok" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Edirnekapı’daki Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nda düzenlenen sunuma katıldı. 

İmamoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da raylar üstünde yanıtladı. 

GÖKSU’YA “TRAFİK” YANITI

 Tevfik Göksu'nun "İstanbul'da 6 aydır trafik sorunu oluştu, 25 yıldır yoktu yorumuna bir yanıtınız olacak mı?" sorusuna İmamoğlu;

 "Herhalde espri yapmak istedi. Ama çimde biraz fazla yürüdü herhalde. Çıplak ayakla becerememiş espriyi. Neyse. Halk anlamıştır ne demek istediğini. Benim ona cevap vermeme gerek yok" diye konuştu.

Son Güncelleme: 06.12.2019 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15