İzmir şehidini uğurladı

Hakkari'de çığ düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent, gözyaşları arasında İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.

28 Aralık 2020 Pazartesi 16:59
İzmir şehidini uğurladı

Hakkari'de çığ düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent, gözyaşları arasında İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki üs bölgesinde kar nedeniyle kapalı yolun açılması için yürütülen çalışmalar sırasında, çığ düşmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent'in naaşı İzmir'e getirildi. 30 yaşındaki Mehmet Onur Özbent için Torbalı'nın Ayrancılar Mahallesi'ndeki Yunus Emre Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene şehidin annesi Ayten Özbent ile babası Mevlüt Özbent, kardeşleri Ulaş ve Barış'ın yanı sıra İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Ordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Hava Eğitim Komutanı Korgeneral Ziya Kemal Kadıoğlu, Güney Deniz Saha Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, CHP ve Ak Parti İzmir milletvekilleri, siyasi partilerin il başkanları, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ile çok sayıda yurttaş katıldı.

Özbent ailesinin üç çocuğundan en küçüğü olan Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent için cenaze namazı kılındı. Helallik alındıktan sonra şehidin cenazesi, gözyaşları arasında Ayrancılar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Son Güncelleme: 28.12.2020 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15