Kamer Genç, ölümünün 4. yılında mezarı başında anıldı

CHP eski Tunceli milletvekili Kamer Genç, ölümünün dördüncü yılında köyündeki mezarının başında, çok sayıda kişinin katılımıyla anıldı.

22 Ocak 2020 Çarşamba 15:34
Kamer Genç, ölümünün 4. yılında mezarı başında anıldı

Ölümünün dördüncü yılında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Tunceli milletvekili Kamer Genç, doğum yeri olan Tunceli'nin Nazımiye ilçesine bağlı Ramazan köyünde, aile mezarlığında anıldı. Anma programına CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcıları;  Veli Ağbaba, Orhan Sarıbal, Onursal Adıgüzel, Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse, bazı eski vekiller, parti üyeleri, ailesi ve köy halkı da katıldı.

Anma programına katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bu görüntüleri sosyal medyada paylaşarak, "Siyasetteki ustam, Cumhuriyet sevdalısı Kamer Genç'i ölümünün 4'üncü yıldönümünde Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Ramazan Köyü'ndeki mezarı başında andık. Kamer ağabeyimizi çok özlüyoruz, onu unutmayacağız" dedi. 

Anmada bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Haklının ve halkının yanında olmaktan, demokrasi ve adaleti mertçe savunmaktan hiç vazgeçmeyen, değerli abim  Kamer Genç’i vefatının 4.yılında Tunceli’deki mezarı başında andık" ifadelerini kullandı. 

Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ''Haksızlığa karşı büyük mücadeleler veren, daima haklının ve halkının yanında yer alan Türk siyasetinin cesur ismi rahmetli Kamer Genç'i saygıyla anıyorum'' dedi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse, anma programında yaptığı konuşmada, "Kamer abimiz, o bizim ışığımız. O bizim yolumuzu aydınlatan ışık. Işığı var olsun. Mekanı cennet olsun" dedi. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN KAMER GENÇ MESAJI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Kamer Genç ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Haksızlığa karşı büyük mücadeleler veren, daima haklının ve halkının yanında yer alan, karanlıkta kalan yolsuzlukların üzerine elindeki fener ile yürüyen cumhuriyet ve demokrasi sevdalısı Kamer Genç'i aramızdan ayrılışının 4. yılında saygı, rahmet ve özlemle anıyorum."

Son Güncelleme: 22.01.2020 22:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.