Kardiyologdan Eski Eşine Şiddet

Kocaeli'de kardiyolog olan M. M. , küçük çocuğu kucağındayken, eski eşine şiddet uyguladı.

28 Kasım 2019 Perşembe 12:31
Kardiyologdan Eski Eşine Şiddet

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan A. G., kardiyolog doktor olan inden, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmıştı. Doktor olan eski eş, 5 yaşındaki kızlarını teslim etmek üzere, eski eşi A.G.'nin oturduğu siteye geldi. Bilinmeyen bir nedenden aralarında tartışma çıktı ve doktor M.M. kucağında çocuğu bulunduğu halde, A.G'ye saldırdı. Şiddete tanık olan site güvenliği devreye girdi ve adamı uzaklaştırdı. Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

''TEHDİT EDİLİYORUM''

Bir hastanede memur olarak görev yapan A.G. evlilikleri sırasında eşinden şiddet gördüğünü ileri sürerek, "Velayeti bende bulunan çocuğumuzu bana teslim ederken, yaşadığım sitenin içerisinde ve çocuğumuzun gözünün önünde beni defalarca tekmeledi. Yumruklayarak ölümle tehdit etti. Çocuğu teslim etmeme, kaçırma, iştirak nafakasını düzenli ödememe gibi icra mahkemelerince de tespit edilmiş suçları mevcuttur. Yaşadığım eve tehdit ve zorla girip evin içinde de tehditlerine devam ederek bana hakaret ve cinsel saldırıda bulunmuş, bunun üzerine belirlenen 6 aylık koruma tedbir kararının süresi, verdiği yalan beyanları doğrultusunda 3 aya düşürülmüştür" dedi..

Son Güncelleme: 28.11.2019 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15