Kibar Holding: DNS şirketinin adresinde 'Kibar Holding' yazmasına karşı hukuki aksiyon alacağız

Bandrol basım ihalesini aldıktan sonra Tuzla’da Kibar Holding’in tesislerinin yer aldığı binayı adres gösteren şirketle ilgili Kibar Holding’den açıklama geldi. Kibar Holding, DNS İnovasyon Sistemleri kiracı olarak bile hiçbir ticari ilişkileri olmadığını, şirketin adresinde ‘kibar holding’ yazmasına karşı hukuki aksiyon alacaklarını açıkladı.

17 Şubat 2021 Çarşamba 21:29
Kibar Holding: DNS şirketinin adresinde 'Kibar Holding' yazmasına karşı hukuki aksiyon alacağız

Bandrol basım ihalesini aldıktan sonra Tuzla’da Kibar Holding’in tesislerinin yer aldığı binayı adres gösteren şirketle ilgili Kibar Holding’den açıklama geldi. Kibar Holding, DNS İnovasyon Sistemleri kiracı olarak bile hiçbir ticari ilişkileri olmadığını, şirketin adresinde ‘Kibar Holding’ yazmasına karşı hukuki aksiyon alacaklarını açıkladı.

Bandrol basımı ile ilgili Anka Haber Ajansı’nın yaptığı haberin ardından haberde adı geçen Kibar Holding bir açıklama yaptı. Kibar Holding, DNS İnovasyon Sistemleri ve Teknoloji AŞ ile hiçbir ticari ilişkisi olmadığını ifade etti. Adres içeriğinde 'Kibar Group Holding Binası' ifadesinin yazılmasına karşı da hukuki aksiyonlar alınacağını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada, 'DNS İnovasyon Sistemleri ve Teknoloji AŞ’nin açık adres bilgisine rağmen, adres içeriğinde 'Kibar Group Holding Binası' ifadesininyazılmasında şirketimizin de bilgisi ve muvafakati bulunmamakta olup, bu konuda ilgili firmaya karşı gerekli hukuki aksiyonlar alınacaktır” denildi.

Ayrıca şirketin DNS İnovasyon Sistemleri ve Teknoloji AŞ ve şubeleri ile bir kira ilişkileri de olmadığı belirtildi. Kibar Holding konu ile ilgili açıklamasında konuyu şu şekilde açıkladı: Haberlerde adı geçen DNS İnovasyon Sistemleri ve Teknoloji AŞ ve şubeleri ile Kibar Holding ve grup şirketleri arasında herhangi bir ticari ilişki ya da kira ilişkisi bulunmamaktadır.

 Kibar Holding AŞ tarafından yapılan kamuoyu açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“17 Şubat 2021 tarihinde bazı yayın organlarında yer alan ve ANKA Haber Ajansı çıkışlı bandrol basım faaliyetlerine ilişkin haberlere dair kamuoyuna açıklama yapılma gereği duyulmuştur. Söz konusu haberlerde yanlış beyan ve iddialara yer verilmiş; gerekli araştırma yapılmadan şirketimiz Kibar Holding AŞ’nin de adı geçirilmiştir. Kibar Holding, Sicpa Assan Ürün Güvenliği Sanayi ve Tic. AŞ ile olan hissedarlığını, şirketteki tüm hisselerini devrederek 29.02.2016 tarihinde sona erdirmiştir. Devir akabinde şirket unvanını 17.03.2016 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğünce tescil edilen unvan değişikliği ile Sicpa Turkey Ürün Güvenliği Sanayi ve Tic. AŞ yapmıştır. Sicpa Turkey Ürün Güvenliği Sanayi ve Tic. AŞ’nin, şirketimizle bir hissedarlığı veya ticari ilişkisi kalmamıştır. Sicpa Turkey Ürün Güvenliği Sanayi ve Tic. AŞ, Yayla Mah. D-100 Karayolu Rüya Sok. No:2 Tuzla/İstanbul adresindeki Assan Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım AŞ unvanlı grup şirketimizin sahibi olduğu taşınmazın belirli bir bölümünde kiracı olarak bulunmaktadır. Bununla birlikte, söz konusu kiracı, 01.02.2021 tarihinde, bahsi geçen kira sözleşmesini feshettiğini ve 01.10.2021 tarihinde ilgili taşınmazı tahliye edeceğini tarafımıza bildirmiştir.

Haberlerde adı geçen DNS İnovasyon Sistemleri ve Teknoloji AŞ ve şubeleri ile Kibar Holding ve grup şirketleri arasında herhangi bir ticari ilişki ya da kira ilişkisi bulunmamaktadır.

Dns İnovasyon Sistemleri ve Teknoloji AŞ'nin açık adres bilgisine rağmen, adres içeriğinde 'Kibar Group Holding Binası' ifadesinin yazılmasında şirketimizin de bilgisi ve muvafakati bulunmamakta olup, bu konuda ilgili firmaya karşı gerekli hukuki aksiyonlar alınacaktır.

Söz konusu haberlerde yanlış beyan ve iddialara yer verildiği; gerçeğe aykırı yayın yapıldığı aşikârdır. Kibar Holding konu ile ilgili tüm yasal haklarını koruyacağını kamuoyuna açıkça beyan eder.”

Son Güncelleme: 17.02.2021 21:31
Anahtar Kelimeler:
TuzlaKibar HoldingDNS
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15