Kılıçdaroğlu: Siyasi görüşü ne olursa olsun vatandaşlarımızın gönül birliği içinde olması beni duygulandırıyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Zor bir süreç yaşıyoruz. Beni bu süreç içerisinde duygulandıran olay, bu tür felaketlerle karşı karşıya kaldığımızda siyasi görüşü, kimliği ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızın gönül birliği içinde yaraları sarmak için olağanüstü bir çaba göstermesidir. Allah başka acılar vermesin" dedi.

25 Ocak 2020 Cumartesi 19:39
Kılıçdaroğlu: Siyasi görüşü ne olursa olsun vatandaşlarımızın gönül birliği içinde olması beni duygulandırıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP lideri, “Büyükşehir belediye başkanlarımız bölgeye hem yardım hem araç gönderdi. İBB Başkanımız gönderilen yardımların halka ulaşması için bölgeye gitti. Beni bu süreçte duygulandıran olay bu tür felaketlerle karşı karşıya kaldığımızda siyasi görüşe bakmadan bütün vatandaşlarımızın yaraları sarmak için olağanüstü bir çaba göstermeleridir” ifadelerini kullandı.

"Zor bir süreç yaşıyoruz. Beni bu süreç içerisinde duygulandıran olay, bu tür felaketlerle karşı karşıya kaldığımızda siyasi görüşü, kimliği ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızın gönül birliği içinde yaraları sarmak için olağanüstü bir çaba göstermesidir. Allah başka acılar vermesin.

“BAŞKANLAR, SORUNLARLA İLGİLENİP BANA BİLGİ VERİYORLAR”

Elazığ’da deprem bölgesinde bulunan parti başkanlarının kendisine bilgi verdiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Bu çerçevede arkadaşlarımız oradalar. Bölgenin bütün ihtiyaçlarını merkezi yönetim de karşılıyor zaten. Hem Elazığ hem Malatyalılara başsağlığı diliyorum. Belediye başkanlarımız alanda sorunlarla ilgilenip bana bilgi veriyorlar. Elimizden gelen her türlü katkıyı yapmaya çalışıyoruz. Günlük ihtiyaçlar için belediye başkanlarımız gereken çabayı gösteriyor" dedi.

Bu tasada ve kıvançta beraber olmanın bütün güzelliklerini gösteriyor bize. Allah başka acılar vermesin. Bu tür acılar bizleri birleştiriyor ama keşke bu tür acılar olmasa, her türlü önlem alınsa ve dolayısıyla bir can kaybı yaşanmasa. En büyük arzularımızdan birisi de budur.

Anahtar Kelimeler:
KılıçdaroğluChpDeprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15