Kılıçdaroğlu'ndan şehit ailesine taziye ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari'de çığ düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent'in İzmir'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

05 Şubat 2021 Cuma 23:00
Kılıçdaroğlu'ndan şehit ailesine taziye ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari'de çığ düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent'in İzmir'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu'na taziye ziyaretinde CHP İzmir milletvekilleri Tuncay Özkan ve Mahir Polat, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ile CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel eşlik etti.

Uzman Çavuş Özbent, 26 Aralık'ta Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde kar nedeniyle kapanan yolu açma çalışmaları sırasında yaşanan çığ felaketinde şehit olmuştu. 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun taziye ziyareti sırasında Kur'an okundu ve dua edildi.  

Son Güncelleme: 05.02.2021 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15