Kızıltepe Belediye Eş Başkanı gözaltına alındı!

İçişleri bakanlığı tarafından 4 Kasım’da görevinden alınarak yerine kayyum atanan Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz ile Belediye Eş Başkan Yardımcısı Dilber Sulhan bu sabah evine yapılan operasyonla gözaltına alındı.

12 Aralık 2019 Perşembe 14:59
Kızıltepe Belediye Eş Başkanı gözaltına alındı!

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan bir soruşturma kapsamında gözaltına alındığı belirtilen Yılmaz ve Sulhan, Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

Öte yandan Kızıltepe Belediye Eş Başkanı Zeyni İpek'in de evine polislerin gittiği bildirildi. İpek'in evinde olmaması nedeniyle gözaltına alınamadığı öğrenildi. Kentte başka gözaltıların da olduğu belirtildi.

Nilüfer Elik Yılmaz KİMDİR?

Doğum Yeri : Mardin/ Türkiye
Doğum Tarihi : 1.1.1962 -

1962 yılında Mardin Yardere köyünde doğan Nilüfer Elik Yılmaz, ilk, orta ve lise eğitimimi Kızıltepe'de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünde 2. sınıf öğrencisiyken çeşitli nedenlerden dolayı eğitime devam edemeyen Yılmaz, BDP kadın meclisinde ve Mardin teşkilatı disiplin kurulunda aktif olarak görevler üstlendi. Yılmaz, evli ve bir çocuk annesidir.


 

Son Güncelleme: 12.12.2019 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15