Konya Tanıtım Günleri’nde etli ekmek bile olacak ama Ahmet Davutoğlu olmayacak

HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, bugünkü yazısında İstanbul’da düzenlenecek Konya Tanıtım Günleri etkinliği için Ahmet Davutoğlu’na davet gönderip göndermeme konusunda kararsız kalındığını açıkladı.

10 Aralık 2019 Salı 13:21
Konya Tanıtım Günleri’nde etli ekmek bile olacak ama Ahmet Davutoğlu olmayacak

Etkinliğe davetli üst düzey bürokrasi kendilerini davet eden KONSİAD yöneticilerine ‘Ahmet Davutoğlu’nu davet ederseniz, bizim katılımımızı beklemeyin’ yanıtını vermiş.  Bu durum KONSİAD yönetimini hayli sıkıntıya sokmuş” ifadelerini kullanan Altaylı, yazısının devamında şunları söyledi;

Konya milletvekilliği yapan, Konya’nın çıkardığı ilk başbakan olan Ahmet Davutoğlu’nun ‘istenmeyen adam’ ilan edilmesi ve Konyalılar arasında bile kendisine yer verilmemesi talebinin üst düzey de olsa bürokratlardan gelmesi oldukça rahatsız edici olmuş.

‘Davet etmezsek çok ayıp olur, o zaten gelmez’ şeklindeki çözüm önerisi bile kabul görmemiş. Bu durumda Konya Tanıtım Günleri’nde etli ekmek bile olacak ama Ahmet Davutoğlu olmayacak gibi görünüyor.

NOT: ‘Konyalı non Grata’ Latince kökenli olup ‘İstenmeyen Konyalı anlamına gelmektedir”

Yazının tamamı için tıklayın...

Son Güncelleme: 10.12.2019 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15