Kurban Bayramı’nda 30 bin kişi hastanelik oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kurban bayramı boyunca kesim işlemi sırasında yaşanan kazalar sebebi ile 951 kişi ambulansla alınarak, 29.032 kişi ise bizzat başvurarak sağlık kurumlarımızda tedavi gördü" ifadelerini kullandı.

01 Temmuz 2023 Cumartesi 19:50
Kurban Bayramı’nda 30 bin kişi hastanelik oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Kurban Bayramı'nda yaşanan yaralanmalara ve kazalara dair rakamları açıkladı.

Bayramda kurban keserken yaralanan kişi sayısı hakkında bilgi veren Koca, şu ifadeleri kullandı:

"Kurban bayramı boyunca kesim işlemi sırasında yaşanan kazalar sebebi ile 951 kişi ambulansla alınarak, 29.032 kişi ise bizzat başvurarak sağlık kurumlarımızda tedavi gördü. Durumu ağır olup operasyon geçiren 83 kişinin tedavisi devam etmektedir. Hastalarımıza geçmiş olsun diyoruz. Bayram gündemine dâhil olan bu gibi olaylar hepimiz için üzücü."

Son Güncelleme: 01.07.2023 19:51
Anahtar Kelimeler:
Kurban Bayramı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.