Lise Öğrencisi İsyan Etti; ''Biz Bu AK Parti'den Bıktık!''

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde vatandaşlarla buluştu. “Bu ülkede yaşamak stresli” diyen 17 yaşındaki bir lise öğrencisi, "Biz bu AK Parti’den bıktık başkanım. Bir gün sınavı, bir gün sistemi değiştiriyorlar. Benim annem, babam emekçi insanlar. Babam boya işi yapıyor, beni okutmaya çalışıyor. Babamın emeklerinin çöpe gitmemesini istiyorum” sözleriyle sitem etti.

28 Haziran 2021 Pazartesi 12:24
Lise Öğrencisi İsyan Etti; ''Biz Bu AK Parti'den Bıktık!''

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Cuma günü yapılan kongre konuşması sonrası yurttaşla bir araya geldi ve sorunlarını dinledi. 

"BİZ BU AK PARTİ'DEN BIKTIK"

Babacan'la sohbet eden bir genç, iktidarın eğitim politikalarından yakındı. 17 yaşında olduğunu belirten genç, şunları söyledi: 

“Bu ülkede yaşamak stresli. Öğrenciyim, ama geleceğimden şüphe duyuyorum. Biz, bu AK Parti’den bıktık başkanım. Bir gün sınavı, bir gün sistemi değiştiriyorlar. Benim annem, babam emekçi insanlar. Babam boya işi yapıyor, beni okutmaya çalışıyor. Babamın emeklerinin çöpe gitmemesini istiyorum. Ben, Mardin Kızıltepeliyim. Bütün siyasetçilere söylüyorum: Diyarbakır’da ‘Slav û rêz’ dersiniz ama sonra 'Kürt dili pedagojik değil, eğitimine karşıyız' dersiniz. Lütfen Kürt halkına bakarken tek görüşten bakın. İyi bakın.”

Son Güncelleme: 28.06.2021 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15