Meteoroloji'den 'sağanak yağış' uyarısı

Meteoroloji, 6 Kasım Pazar gününe ilişkin hava tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre, bazı illerde karla karışık yağmur beklenirken Ege illeri için de saat verilerek kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.

06 Kasım 2022 Pazar 13:36
Meteoroloji'den 'sağanak yağış' uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Rize’nin iç kesimleri, Artvin ve Ardahan çevrelerinin yağmur ve sağanak, yüksek kesimlerinin yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Pazar sabah saatlerinden itibaren Muğla çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren İzmir, Aydın ve Antalya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların; Muğla çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

MARMARA

Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

ÇANAKKALE 15°C, 23°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL 14°C, 21°C
Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

KIRKLARELİ 10°C, 24°C
Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

KOCAELİ 12°C, 24°C
Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

EGE

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Muğla çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren İzmir ve Aydın çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde İç Ege'de pus ve yer yer sis bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR 1°C, 19°C

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu

DENİZLİ 10°C, 21°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu

İZMİR 15°C, 24°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MUĞLA 6°C, 18°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Antalya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA 12°C, 30°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

ANTALYA 18°C, 22°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

HATAY 13°C, 27°C
Az bulutlu ve açık

ISPARTA 7°C, 19°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

ANKARA 5°C, 21°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

ESKİŞEHİR 5°C, 22°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

Son Güncelleme: 06.11.2022 13:38
Anahtar Kelimeler:
MeteorolojiYağış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15