MSB: "ABD Gara'daki katliamdan terör örgütü PKK'yı sorumlu tutuyor"

Milli Savunma Bakanlığı, ABD Ankara Büyükelçisi'yle görüşüldüğünü ve ABD'nin Gara'daki katliamdan Terör örgütü PKK'yı sorumlu tuttuğunu duyurdu.

15 Şubat 2021 Pazartesi 23:23
MSB: "ABD Gara'daki katliamdan terör örgütü PKK'yı sorumlu tutuyor"

Milli Savunma Bakanlığı, ABD Ankara Büyükelçisi'yle görüşüldüğünü ve ABD'nin Gara'daki katliamdan Terör örgütü PKK'yı sorumlu tuttuğunu duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Milli Savunma Bakanlığı'nda ABD Ankara Büyükelçisi David Satterfield ile bir görüşme gerçekleştirildi. Açıklamada,  "ABD Büyükelçisi Satterfield, PKK tarafından şehit edilen 13 vatandaşımız için taziyelerini sunmuş; Gara’da yaşanan katliamdan terör örgütü PKK’yı sorumlu tuttuklarını teyit etmiştir" denildi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

"ABD’nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield ile bu akşam (15 Şubat) Milli Savunma Bakanlığı’nda bir görüşme yapılmıştır. Görüşmede ABD Büyükelçisi Satterfield, Gara’ya düzenlenen harekâtta şehit olan personelimiz ve harekat sırasında terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 vatandaşımız için taziyelerini sunmuş; Gara’da yaşanan katliamdan terör örgütü PKK’yı sorumlu tuttuklarını teyit etmiştir."

Son Güncelleme: 15.02.2021 23:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.