Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın KOSGEB'te çalışan yeğeni Recep ALi Erdoğan trafikte tartıştığı esnaf Alper E'.yi döverek burnunu kırdı. İki isim de birbirinden şikayetçi olunca olay mahkemeye taşındı.
KARAKOLDA ÖĞRENDİ
Burnu kırılan ve iş göremez raporu alan Alper E. ise kimseye küfür etmediğini ve tartışmanın sorumlusunun Recep Ali Erdoğan olduğunu söyledi. Recep Ali Erdoğan'ın kim olduğunu bilmediğini ancak karakolda öğrendiğini de ifade eden Alper E. şikayetçi olduğunu ve gerekli işlemlerin yapılmasın istedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KOSGEB'de Daire Başkanı olan yeğeni Recep Ali Erdoğan, kavgaya karıştı.
Erdoğan'ın karıştığı olay, 7 Mayıs akşamı saat 18.00 sıralarında Ankara Cebeci Kutlugün Sokak'ta meydana geldi.
İddiaya göre esnaf Alper E., aracıyla seyir halindeyken ters yönden gelen aracın sürücüsü Ali Erdoğan ile yol verme meselesi yüzünden kavga etti.
5 GÜN SONRA HASTANEYE GİTTİ
Erdoğan, Alper E.'ye yumruk attı. Aldığı darbe sonucu burnu kırılan Alper E., Cebeci PolisKarakolu'na gidip kendisini döven araç sahibinden şikayetçi oldu. Erdoğan da kavgadan 5 gün sonra karakola giderek kendisine küfrettiğini öne sürdüğü Alper E.'den şikayetçi oldu.
Son Güncelleme: 21.05.2016 14:14