"Seçimler 9 Nisan 2023 tarihinde yapılacak" iddiası

Gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 canlı yayınında Saray'da buluşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin lideri Devlet Bahçeli'nin seçim tarihini konuştuklarını ve seçim için 9 Nisan 2023 tarihinin gündeme geldiğini ileri sürdü.

30 Aralık 2022 Cuma 09:17
"Seçimler 9 Nisan 2023 tarihinde yapılacak" iddiası

Gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 canlı yayınında Saray'da buluşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin lideri Devlet Bahçeli'nin seçim tarihini konuştuklarını ve seçim için 9 Nisan 2023 tarihinin gündeme geldiğini ileri sürdü.

Erdoğan ile Bahçeli, dün Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda görüştü. Basına kapalı olan görüşme, yaklaşık 45 dakika sürdü. Bahçeli, Erdoğan'a 99 adet gül verirken, Erdoğan da doğum günü 1 Ocak'ta olan MHP liderine üzerinde üç hilal figürü bulunan doğum günü pastası ikram etti.

Ziyarette ne konuşulduğu merak konusu olurken,  tv100 ekranlarında yayınlanan Sağlı Sollu'da gazeteci Barış Yarkadaş, Erdoğan - Bahçeli görüşmesine ilişkin AKP kulislerinde konuşulanları aktardı. Yarkadaş, Erdoğan - Bahçeli görüşmesinden sonra AKP'li isimlerle görüştüğünü belirterek, "Bugün, Erdoğan’la Bahçeli’nin görüşmesinin öncesi ve sonrasında tanıdığım AK Partilileri aradım, seçimlerin 9 Nisan 2023 tarihinde yapılmasının konuşulduğu hatta listelere girmesi beklenen il başkanlarının önümüzdeki günlerde istifalarının alınacağı söylendi" dedi.

Son Güncelleme: 30.12.2022 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.