Soylu: Eşim, Kızım ve Benim Test Pozitif

Deprem sonrasında İzmir'e gitmeyen, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte AKP Van Kongresine de katılmayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu koronavirüse yakalandığını açıkladı: “"Pazartesi günü kendimizi iyi hissetmeyince tekraren yaptırdığımız test; eşim kızım ve bende pozitif çıktı. Düne kadar evde sürdürdüğümüz tedavi doktorlarımızın tavsiyesi ile hastane ortamına nakledilmiştir.”

31 Ekim 2020 Cumartesi 18:04
Soylu: Eşim, Kızım ve Benim Test Pozitif

Deprem sonrasında İzmir'e gitmeyen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte AKP Van Kongresine de katılmayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu koronavirüse yakalandığını açıkladı: “"Pazartesi günü kendimizi iyi hissetmeyince tekraren yaptırdığımız test; eşim kızım ve bende pozitif çıktı. Düne kadar evde sürdürdüğümüz tedavi doktorlarımızın tavsiyesi ile hastane ortamına nakledilmiştir.”

İzmir depremi sonrasında bölgeye gitmediği için merak konusu olan Süleyman Soylu, Erdoğan ile birlikte bugün Van’da da görülmeyince birçok yorum yapılmıştı. Soylu twitter hesabından yaptığı kası açıklama ile koronavirüs testinin pozitif çıktığını, ailecek önce 3 gün evde kaldıkların, ancak dün hastaneye yattığını bildirdi.

Soylu'nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

"Pazartesi günü kendimizi iyi hissetmeyince tekraren yaptırdığımız test; eşim kızım ve bende pozitif çıktı. Düne kadar evde sürdürdüğümüz tedavi doktorlarımızın tavsiyesi ile hastane ortamına nakledilmiştir. Şükürler olsun, şimdi biraz daha iyiyiz.

Bu vesileyle, tüm hastalara ve İzmir depreminde yaralananlara acil şifalar, depremde hayatını kaybeden İzmirli hemşehrilerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum."

Son Güncelleme: 31.10.2020 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15