TBMM Başkanı Şentop'tan Meclis Personeline Çağrı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclis personeline gönderdiği yazıda önce üstün gayretleri nedeniyle teşekkür etti, ardından da rahatsız oldukları konularda korkmadan, çekinmeden kendisine ulaşabileceklerini bildirdi. Şentop, Meclis personeline yaptığı duyuruda, " İdari Teşkilatın görev alanıyla ilgili olarak sizi rahatsız eden konularda, sıralı amirlerinize yaptığınız yazılı ve sözlü başvurunun sizi tatmin edici bir sonuca bağlanmadığını düşünüyorsanız konu hakkında Meclis Başkanı olarak şahsımı bizzat haberdar edebileceğinizi bilmenizi isterim" dedi.

09 Ocak 2020 Perşembe 20:57
TBMM Başkanı Şentop'tan Meclis Personeline Çağrı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan, Meclis personeline dikkat çeken duyuru.
Şentop Meclis çalışanlarına gönderdiği duyuruda, önce üstün gayretleri nedeniyle Parlamento çalışanlarına teşekkür etti, ardından da " Rahatsız olduğunuz konularda korkmadan, çekinmeden beni haberdar edebilirsiniz" mesajını verdi.

 

''PERSONELİN MADDİ MANEVİ TATMİNİ EN TEMEL ÖNCELİĞİMİZ''
Parlamento çalışanlarının görevlerini hakkı ile yerine getirmek için üstün gayret göstererek, mesai saatlerine bağlı kalmaksızın özveri ile çalıştıklarının farkında olduğunu belirten Meclis Başkanı, "TBMM İdari Teşkilatınca sunulan kamu hizmetlerinin kalitesinin arttırılması şüphesiz çalışanlarımızın adil ve elverişli çalışma koşullarında görev yapmalarının temini ile kurumsal aidiyet hislerinin güçlendirilmesine bağlıdır.Bu kapsamda şeflerimizden, TBMM Genel Sekreterine kadar , İdari Teşkilatımızda görev yapan her kademedeki idarecinin bu anlayış doğrultusunda yönetim çalışmalarını sürdürmesi ve görevlerini kusursuz biçimde icra eden kıymetli çalışanlarımızın maddi manevi tatminlerini ön planda tutmaları en temel önceliklerimizdendir " dedi.

 

''BAZI MÜNFERİT UYGULAMALAR YAŞANABİLİR''
Binlerce personelin görev yaptığı Meclis'te yoğun çalışma temposu nedeniyle bazı münferit olaylar yaşanabileceğine dikkat çeken Şentop, " Bu gibi hallerde hiç korku ve çekince yaşamadan kanunlarla size tanınan müraacat hakkını kullanabileceğinizi hatırlatmak isterim" diyerek Parlamento çalışanlarına seslendi.

 

''ŞAHSIMI BİZZAT HABERDAR EDİN''
Meclis çalışanlarının görev alanları ile ilgili rahatsız oldukları konularda amirleri ile yaptıkları yazılı ve sözlü başvurulardan tatmin edici sonuç alamadıkları durumda kendisine bizzat ulaşabileceklerini bildiren Şentop, "Bu kapsamda paylaşacağınız veriler, şahsım veya bu konuda özel olarak görevlendirdiğim TBMM Özel Kalem Müdürlüğü personeli tarafından titizlikle incelenecek ve varsa konu hakkında alınması gereken idari ve hukuki tedbirler süratle alınacaktır" dedi.

(Anka)

Son Güncelleme: 09.01.2020 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15