TBMM’de tasarruf tedbirleri kapsamında şebeke suyunu arıtarak içme suyuna dönüştüren yeni sebiller kullanılmaya başlandı.

TBMM’de tasarruf tedbirleri kapsamında şebeke suyunu arıtarak içme suyuna dönüştüren sebiller kullanılmaya başlandı. İçme suyu olarak damacana su almaktan vazgeçen Meclis Başkanlığı, şebeke suyunu arıtma özelliği olan yeni sebiller aldı.

28 Mayıs 2024 Salı 11:46
TBMM’de tasarruf tedbirleri kapsamında şebeke suyunu arıtarak içme suyuna dönüştüren yeni sebiller kullanılmaya başlandı.

(TBMM) - TBMM’de tasarruf tedbirleri kapsamında şebeke suyunu arıtarak içme suyuna dönüştüren sebiller kullanılmaya başlandı. İçme suyu olarak damacana su almaktan vazgeçen Meclis Başkanlığı, şebeke suyunu arıtma özelliği olan yeni sebiller aldı.

İktidarın aldığı kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında TBMM de yeni kararlar aldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un talimatıyla dışarıdan içme suyu alımına son verildi. Bunun yerine arıtma şebeke suyunu içilebilir suya dönüştüren yeni sebiller alındı. Meclis’in pek çok noktasında arıtma cihazı özelliği bulunan yeni sebiller kullanılmaya başlandı.

Son Güncelleme: 28.05.2024 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.