TEMİZLİK GÖREVLİSİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne 'vekaleten' atanan ve kendisine yapılan karşılama organizasyonu kamuoyunda tepki ile karşılanan Sedat Ak, temizlik kadrosunda çalışan ilkokul mezunu bir kadını Özel Kalem Müdürü olarak atadı. Kaynak Yeniçağ: Temizlik görevlisi AKP'nin referansıyla Özel Kalem Müdürü oldu.

29 Kasım 2019 Cuma 13:54
TEMİZLİK GÖREVLİSİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI

Yeniçağ Gazetesi'nden Fatih Ergin'in haberine göre; Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne 'vekaleten' atanan ve kendisine yapılan gösterişli karşılamayla tepkilerin odağı haline gelen Sedat Ak'ın ilk icraatı, temizlik kadrosunda çalışan ilkokul mezunu bir kadını Özel Kalem Müdürü olarak atamak oldu.

Sedat Ak, Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde temizlikçi kadrosunda çalışan Nazmiye Kısa'yı Özel Kalem Müdürü olarak atarken, aynı kadroda çalışan iki kadını da Özel Kalem'de görevlendirdi. Ak'ın, AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu'nun referansıyla bu atamaları yaptığı iddia edildi. Ayrıca, önceki müdür Ekrem Gerginci'nin fotoğrafının yakıldığı öne sürüldü. 

CUMHUR İTTİFAKI’NI DA BÖLDÜ

Diğer yandan AKP Çankırı Milletvekillerinin isteğiyle Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Sadık Ak’ın göreve başladığı anlar, Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’nin de tepkisine neden oldu. MHP Çankırı Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akbaba, sosyal medyada yaptığı paylaşımla Sadık Ak için yapılan gösterişli karşılamaya tepki gösterdi.

Son Güncelleme: 29.11.2019 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15