Tüm Türkiye depremle mücadeleye kitlenmişken İBB’ye yeni müfettiş gönderildi

Türkiye’nin deprem felaketi ile sarsıldığı bugünlerde İBB’ye yeni bir inceleme için 2 müfettiş daha gönderildi. İBB tüm gücü ile afet bölgesinde arama- kurtarma çalışmaları yaparken, AKP milletvekili adayı olan mülkiye başmüfettişi Arif Yıldırım koordinatörlüğündeki teftiş heyeti, yeni atanan 2 Ticaret Bakanlığı müfettişi ile birlikte 7 Şubat itibariyle 15 iştirak şirketinde denetim başlattı.

08 Şubat 2023 Çarşamba 13:38
Tüm Türkiye depremle mücadeleye kitlenmişken İBB’ye yeni müfettiş gönderildi

Türkiye’nin deprem felaketi ile sarsıldığı bugünlerde İBB’ye yeni bir inceleme için 2 müfettiş daha gönderildi.

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, AKP milletvekili adayı olan mülkiye başmüfettişi Arif Yıldırım koordinatörlüğündeki teftiş heyeti, yeni atanan 2 Ticaret Bakanlığı müfettişi ile birlikte 7 Şubat itibariyle 15 iştirak şirketinde denetim başlattı.

Heyetin İBB şirketlerinin ihalelerini inceleyeceği öğrenildi. Denetim başlatılan şirketler arasında Ağaç A. Ş, Bimtaş, Kültür A.Ş., Medya A.Ş, Metro İstanbul, Spor İstanbul, Şehir Hatları A.Ş bulunuyor.

Son Güncelleme: 08.02.2023 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15