Turan: "İnce'nin çekilmesi pek öyle vatanseverlik değil, herkes biliyor ki iki sebebi var"

Sözcü yazarı Rahmi Turan, "Bunu memleketim için yapıyorum. Bahaneleri kalmasın, yoksa suçu bize atacaklar!" sözleriyle seçime 3 gün kala cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce için, "Çok önemli bir karardır ama pek öyle vatanseverlik değildir. Eğer öyle olsaydı, yumurtanın kapıya gelmesini beklemez, birçok yurtseverin kendisine yaptığı çağrılara uyarak aylar önce istifa ederdi. Adaylıktan çekilmesinden daha bir gün önce seçim meydanında 'Ben niye çekileyim? Kılıçdaroğlu çekilsin, ben kazanayım!' diye nutuk atıyordu" dedi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi 09:44
Turan: "İnce'nin çekilmesi pek öyle vatanseverlik değil, herkes biliyor ki iki sebebi var"

"Derdi Türkiye olsa, bu işe hiç girmezdi. Herkes biliyor ki, istifanın en önemli iki sebebi var" diyen Turan şöyle devam etti.

"1) İnce'nin oy oranının, Sinan Oğan'ın oylarının bile çok gerisine düşmesi, kazanma şansının sıfırın altında olması…
2) Montajlanmış görüntülerin, sahte belgelerin ve çirkin saldırıların onu çok etkilemesi…
...
Öyle veya böyle İnce'nin adaylıktan çekilmesi iyi oldu ama çok geç oldu! Bunu bir ay önce yapsa siyasi kahraman olur, politikada onu iyi bir gelecek beklerdi. Fakat o kendisini çok büyük görerek bunu yapmadı ve iyice yıprandı. Bundan sonra İnce'nin siyasette güven sağlaması çok zordur!" 

Yazının tamamı için tıklayın.

Son Güncelleme: 13.05.2023 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15