Uğur Gezgin'den duygulandıran sözler: Eşim, Ayda'ya siper olmuş

İzmir'deki depremde 91 saat saat sonra enkaz altından çıkarılıp tüm Türkiye'ye umut olan minik Ayda'nın annesi, dün Ayda'nın çıkarılışının ardından aynı yerde aranmaya başlamış ve ne yazık ki cansız bedenine ulaşılmıştı. Fidan Gezgin, bugün İzmir'de toprağa verildi. Acılı eş Uğur Gezgin ''Eşim Ayda'ya siper olmuş, kendini feda etmiş'' dedi.

04 Kasım 2020 Çarşamba 14:29
Uğur Gezgin'den duygulandıran sözler: Eşim, Ayda'ya siper olmuş

Ayda'nın babası Uğur Gezgin'in açıklamaları şu şekilde;

''Büyük ihtimalle eşim Ayda'nın üzerine kapaklanmış. Çünkü ağır darbeleri o almış ve aldıktan sonra da vefat etmiş. Adli Tıp doktorunun da raporu bu yönde. 

Biz daha önce kendi aramızda bir deprem anında ne yapmalıyız diye konuşmuştuk, mutfakta buzdolabının, bulaşık makinesinin yanına gideriz demiştik. Zaten Ayda'yı da mutfakta makinenin yanında bulduk. Eşim çocuğumuza yaşam boşluğu oluşturup, kendini feda etmiş. 

Deprem olmadan 20 dakika önce telefonda konuşmuştuk, bunların başımıza geleceğini bilemezdik. Acımız çok büyük ama dualar bizi ayakta tuttu.''

Son Güncelleme: 04.11.2020 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15