4 Yıllık İlişkisini Bitiren Alina Boz, Umut Evirgen'le Başlayan Aşkını İlan Etti

4 yıllık sevgilisi Mithat Can Özer'den 15 gün önce ayrılan Alina Boz, Umut Evirgen'le aşkını ilan etti. Sürpriz ilişkiyi ilan eden ise Umut Evirgen oldu.

25 Temmuz 2023 Salı 14:09
4 Yıllık İlişkisini Bitiren Alina Boz, Umut Evirgen'le Başlayan Aşkını İlan Etti

Güzel oyuncu Alina Boz ile Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer, 4 yıldır sürdürdükleri birliktelikleri geçtiğimiz günlerde noktaladı. 15 gün önce Mithat Can Özer'den ayrılan Alina Boz, Umut Evirgen'le aşkını ilan etti.

AŞKLARINI BÖYLE İLAN ETTİLER

Nikah masasına oturacakları konuşulan gözde çift, geçtiğimiz günlerde birlikteliklerine nokta koydu. Alina Boz, daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle birlikte olan işletmeci Umut Evirgen'e gönlünü kaptırdı. Evirgen, Alino Boz'u sırtına aldığı bir kareyle sosyal medya hesabından birlikteliklerini ilan etti.

Son Güncelleme: 25.07.2023 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15