6 yıldır bitkisel hayatta olan Kenan Işık'ın son durumu nasıl?

2014 yılında geçirdiği talihsiz kaza sonucu bitkisel hayata giren Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin haberler kamuoyunda tekrar konuşulmaya başlandı. Son olarak eşi Beril Işık'ın, ünlü ismin gözleriyle iletişim kurmaya başladığını, vücudunu tutabildiğini ve dik durabildiğini ifade ettiği iddia edildi. Ancak söz konusu ifadelerin 2014 yılına ait olduğu ortaya çıktı.

20 Ocak 2020 Pazartesi 12:37
6 yıldır bitkisel hayatta olan Kenan Işık'ın son durumu nasıl?

Dadı ve Kim 500 Bin İster gibi sayısız projede yer alan başarısıyla adından söz ettiren Kenan Işık, 2014 yılında geçirdiği kaza sonrası bitkisel hayata girdi. Yıllardır tedavi gören Işık'ın durumu tekrar gündem oldu.

YENİ BİR BİLGİ YOK

Kamuoyuna düşen haberlerde 72 yaşındaki Işık'ın söylenenleri duyduğunu fakat tepki vermediğini söylediği belirtilen eşi Beril Işık, "Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor. Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu" iddiası yansıdı.

Ancak edinilen bilgiye göre Işık'ın durumunda bir değişiklik olmadığı " İyileşiyor" haberlerine kaynak gösterilen eşi Beril Işık'ın sözlerinin 2014 yılına ait olduğu ortaya çıktı. Aileye yakın isimlerden alının bilgiye göre ünlü sanatçının sağlık durumunda iyiye ya da kötüye gidiş yok.

NE OLMUŞTU?

Ekranların sevilen yüzü Kenan Işık, 21 Mart 2014 tarihinde spor salonunun saunasından çıkarken ayağı kayıp, kafasını çarpmıştı. Beyin kanaması geçiren oyuncu, hastanede tedavi altına alındıktan sonra bitkisel hayata girdi. Ünlü sunucunun tedavisine evinde devam ediliyor.

Son Güncelleme: 20.01.2020 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15