Acun Ilıcalı'dan O Güzele Takip!

Yıllarca süren birlikteliğin ardından Şeyma Subaşı ile evlenen ve kısa zamanda bu evliliği bitiren Acun Ilıca son zamanlarda 20 yaşındaki Çağla Altunkaya ile anılıyor. O Ses Türkiye yılbaşı çekimlerine davet ettiği Altunkaya'yı bu sefer de Instagram'dan takip etmeye başladı.

06 Ocak 2020 Pazartesi 09:34
Acun Ilıcalı'dan O Güzele Takip!

Yıllarca Şeyma Subaşı ile aşk yaşayan ve Melisa adında bir kızı olan Acun Ilıcalı, bir buçuk sene evli kaldığı Subaşı ile geçtiğimiz sene tek celsede boşandı. Ayrılık sonrası adı birçok isimle anılan Ilıcalı, son günlerde aşk yaşamaya başladığı konuşulan kendisinden 30 yaş küçük Çağla Altunkaya'yı yakın markaja aldı.

DAHA ÖNCEDE GÖRÜNTÜSÜ EKRANLARA VERİLMİŞTİ

Geçtiğimiz yaz ayında birlikte Ilıcalı'nın motoruna binen ardından da bir teknede görüntülenen 50 yaşındaki Acun Ilıcalı ile 20 yaşındaki Çağla Altunkaya'nın aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümünde ise Altunkaya'nın çekimlerde olması hatta bir ara sahne kenarında oynarken görüntüsünün ekrana verilmesi ikilinin aşk iddialarını güçlendirdi.

ACUN'DAN TAKİP

Tüm bunların ardından herhangi bir açıklama yapmayan Acun Ilıcalı, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından bir hamle yaptı. Ilıcalı, hesabını gizli kullanan Çağla Altunkaya'yı Instagram hesabından takip etmeye başladı.

Son Güncelleme: 06.01.2020 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15