Ben Fero'nun Demet Akalın'dan sonraki kazancına bakın! Dudak uçuklattı..

Demet Akalın'ın şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Ben Fero, sahne fiyatını geçen seneye göre 6 kat arttırdı. Ben Fero'nun kazancı dudak uçuklatıyor.

11 Temmuz 2019 Perşembe 10:14
Ben Fero'nun Demet Akalın'dan sonraki kazancına bakın! Dudak uçuklattı..

Demet Akalın'ın şarkısıyla izlenme rekorları kıran Ben Fero, son zamanların en çok konuşulan ismi oldu. 28 Yaşındaki genç şarkıcının son klibinde hem Demet Akalın hem de Pascal Nouma yer almış ve klibin izlenmesi kısa sürede 3 milyonu aşmıştı.

Bilindiği üzere Ben Fero, kısa süre önce çıkardığı Biladerim İçin ve 3,2,1 gibi şarkılarla rap dünyasına giriş yapmış, yayınlanan albümü, bir hafta sonra Spotify'da tüm zamanların Türkiye haftalık dinlenme rekorunun sahibi olmuştu.

Genç şarkıcı Ben Fero, bu başarılarının ardından kazancını geçen seneye göre 6 kat arttırdı. Geçtiğimiz sene sahne ücreti 20 bin TL olan Ben Fero, bu sene her bir sahnesinden 120 bin TL kazanıyor.

'Orman Kanunları' adlı albümüyle dikkat çeken Ben Fero, Bodrum'da sahne alacak. Şarkıcıyı yaklaşık 2 bin kişinin dinlemesi bekleniyor.
 

Son Güncelleme: 11.07.2019 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15