Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu barıştı, paylaşımlar arka arkaya geldi

Oyuncuları arasında Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar gibi ünlü isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinde Taner karakterine Berk Atan hayat veriyor. Bir süre önce Selin Yağcıoğlu ile ayrılığı gündem olan Atan’ın sevgilisiyle barıştığı ortaya çıktı.

17 Mart 2023 Cuma 09:40
Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu barıştı, paylaşımlar arka arkaya geldi

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı’nda Taner karakterine hayat veren Berk Atan, bir süredir Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşıyordu. Sosyal medya fenomeni olan Selin Yağcıoğlu ile inişli çıkışlı bir ilişkisi olan Berk Atan’ın ayrıldığı iddiaları gündemde yer almıştı.

bs

31 yaşındaki yakışıklı oyuncunun Yağcıoğlu ile barıştığı ortaya çıktı. Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu aynı anda Dubai tatilinden pozlarını paylaştılar.

berk-atan

Ünlü isimlerin beraber fotoğraf paylaşımı yapmamasının ardından takipçileri “Enişteyle fotoğraf beklerdik” yorumlarında bulundular.

selin

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Selin Yağcıoğlu cesur paylaşımlar yapıyor. 1990 doğumlu olan Yağcıoğlu'nun Instagram'da 852 bin takipçisi bulunuyor.

selin-yağcıoğlu

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Selin Yağcıoğlu çeşitli kanallarda spor spikerliği de yapmış.

selin1

Son Güncelleme: 17.03.2023 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.